Informatie

Bij een zoektocht naar nieuwe woonruimte komt een hoop kijken. Of je nu voor het eerst op kamers gaat of al vaker verhuisd bent, er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden.

 

Op dekamerkampioen.nl vind je GEEN OVERDREVEN RUIM AANBOD van duizenden woningen, studio's en kamers zoals op andere sites. Vaak zijn al deze kamers niet actueel en/of niet meer te huur en kom je als kamerzoekende al gauw in een vicieuze circkel terecht. 

Direct Toegang en Beschikbaarheid

Geen lange wachttijden of complexe procedures. Bij ons krijg je direct toegang tot beschikbare woonruimtes die klaar zijn om betrokken te worden.Ons diverse aanbod zorgt ervoor dat we voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing hebben. Of je nu een compacte studio zoekt of een ruime gezinswoning, wij hebben het voor jou.

Welke kamers en studio's vind je op deKamerKampioen.nl?

Je komt op dekamerkampioen.nl verschillende soorten vrije sector studio's en kamers tegen.

 

Werkt deKamerKampioen.nl met wachtlijsten?

Nee, op deKamerKampioen.nl is er geen sprake van een wachtlijst of een loting. Je kunt direct reageren op kamer/ studio's en in contact treden met een verhuurder. De verhuurder kan vervolgens contact met je opnemen en nodigt je hopelijk uit voor een bezichtiging.

Staat je vraag er niet bij?

De meest voorkomende vragen hebben we bij "veelgestelde vragen" geplaatst en beantwoord. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!