Bereik de huurders wanneer het er toe doet, Meld je kamer of studio aan voor de verhuur.

Bent u op zoek naar een geschikte huurder? Wilt u uw woning verhuren aan expats of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandswet? Bij ons bent u aan het goede adres! Eigenaren, makelaars en beleggers schakelen ons in om hun woningen te verhuren aan gescreende kandidaten. 

Je kunt makkelijk en gratis je beschikbare woonruimte verhuren op het platform van deKamerKampioen. In een paar eenvoudige stappen plaats je gratis de advertentie van de woonruimte. Voeg een omschrijving en foto's toe voor meer reacties. Je ontvangt een bevestiging wanneer jouw advertentie online staat en relevante huurders en huisgenoten worden op de hoogte gebracht van jouw beschikbare woonruimte.

 Waarom u voor deKamerKampioen kiest

Binnen 2 weken uw woning, kamer of studio verhuurd

Fijne huurders

Degelijke screening van huurders

Ervaren in technisch en financieel beheer

Betrokken en persoonlijk contact

Ontvang direct reacties van geschikte huurders

De reacties van potentiële huurders ontvang je direct in je e-mail inbox en kunnen vanuit daar worden beantwoord, zonder op de website in te loggen. Handig! Vaak zijn de reacties al voorzien van de benodigde documenten, zodat je in een oogopslag weet wie de huurder is. 

Wil je je woning, kamer of studio graag verhuren?

Meld dan je woonruimte aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.

Snelle en goede verhuur van woningen

deKamerKampioen beschikt over een database met gescreende huurkandidaten en hebben een groot netwerk waardoor uw woonruimte binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ons streven is om uw woonruimte binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast stellen wij op aanvraag een waterdicht huurcontract op.  

Actieve marketing

Om uw woning binnen twee weken verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw woonruimte op onze veelgebruikte woningwebsites. Door duidelijke foto's en een professionele omschrijving valt uw woonruimte op tussen de rest.